Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje gościnne LEŚNE ZACISZE

Adres obiektu Stary Bór 4a, 34-531 Murzasichle
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 4 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 4.8
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 12

 
 

wczasowicze
Dodano: 2014-08-27
Pobyt od: 2014-08-17 do 2014-08-25 IP: xx.78.176.149
 
 
    

Spokój, cisza, cudowne powietrze i piękne widoki . Blisko centrum,ale daleko od zgiełku. Przemili gospodarze. Smaczne jedzenie . Przemiły wypoczynek


 
 

Damian z Gliwic
Dodano: 2014-07-22
Pobyt od: 2014-06-30 do 2014-07-07 IP: xxx.82.165.20
 
 
  

Byliśmy na tygodniowym wyjeżdzie ,jak dla mnie i żony było świetnie.Cisza ,spokój ,miła atmosfera ,piękne widoki jeżeli ktoś takowe lubi. Łatwy dojazd w góry i do Zakopanego.Polecam .


 
 

Grzegorz Godula
Dodano: 2014-04-06
Pobyt od: 2014-04-04 do 2014-04-06
 
 
    

Wspaniałe miejsce. Na pewno tam wrócę. Polecam gorąco. Grzesiek z Krakowa


Grzegorz Godula - opinia o obiekcie Pokoje gościnne LEŚNE ZACISZE
 
 

Gabriela z rodziną. Tychy
Dodano: 2013-09-03
Pobyt od: 2013-08-24 do 2013-08-31
 
 
    

Wspaniałe miejsce !!! Pokoje czyściutkie i bardzo przyjemne. Posiłki obfite i przepyszne. Bardzo sympatyczna gospodyni. Spędziłam tam urlop po raz trzeci i chętnie znowu przyjadę.


 
Krystyna, Leszek oraz Grażyna i Piotr z Zegrza k/Warszawy
Dodano: 2011-11-11
Pobyt od: 2011-07-12 do 2011-07-18
 

Baaardzo polecamy. Byliśmy u Pani Danusi w dniach 12.07.-18.07.2011 r. Przytulnie, domowa atmosfera, smaczne posiłki, piękne miejsce. Serdecznie polecamy wszystkim, którzy chcą odpocząć w ciszy,w pięknej i malowniczej okolicy. Pozdrowienia dla Gospodarzy!


 
Basia z rodziną.
Dodano: 2011-03-01
Pobyt od: 2009-09-01 do 2009-09-05
 

Tak zgadzam się z wszystkimi wpisami pani Danusia bardzo miła ,pokoiki super z pieknym widokiem na góry.Cisza ,spokój ....):):)POLECAM.


 
Gabbriela
Dodano: 2010-08-02
 

Wszystkie poprzednie opinie są bardzo trafne i prawdziwe. Gorąco polecam to miejsce !!!


 
Katarzyna i Mariusz
Dodano: 2010-05-27
 

Świetne położenie, czyściutkie pokoje, DOSKONAŁE posiłki oraz przesympatyczna Gospodyni sprawiają, że urlop jest niezapomniany. Bardzo dobre warunki dla rodzin z dzieckiem. Pozdrowienia dla Pani Danusi i całej Rodziny


 
Karolina,Kamil i Maciuś
Dodano: 2009-01-25
 

Gorąco polecamy pobyt w Starym Borze nr 4. Pokoje piękne, łóżka bardzo ładne i wygodne, łazienka czysta...hmm czego chcieć więcej. Okolica cicha i spokojna, gospodarze bardzo mili i pomocni. A domek najładniejszy na całej ulicy:) Bardzo dziękujemy za tak miłą i profesjonalną gościnę:) Pozdrawiamy serdecznie Pania Danusie i jej rodzinke.


 
Magda i Adam
Dodano: 2009-01-20
 

Wszystkim ,który chcą spędzić niesamowity,wyjątkowy urlop polecamy Stary Bór 4.Jest tam bardzo przytulnie,cicho,ludzie którzy przyjeżdżają są bardzo pogodni;a właściciele-rewelacja.Już dwa razy z rzędu na wakacje mieliśmy tą przyjemność tam wypoczywać.Pani Danusia gotuje doskonale(i dużo:-)).W pokojach jest łazienka ,tv,cisza i prywatność.Największą zaleta jest to,iż można poczuć prawdziwy klimat gór,które są wspaniałe.Cały nocleg znajduje się praktycznie w samym Tatrzańskim Parku Narodowym,a z okna rozprzestrzenia się cudowny krajobraz naszych pięknych POLSKICH TATR!!!Polecamy i serdecznie pozdrawiamy gospodarzy!!!


Opinie 1-10 z 12

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie